Otylya Catering to profesjonalna firma cateringowa, która od wielu lat obsługuje stołówki w Rzeszowie oraz dostarcza najwyższej jakości usługi dla firm i instytucji z Jarosławia i okolic. Nasza oferta cateringowa dla stołówek pracowniczych została stworzona z myślą o tym, aby przyczynić się do zdrowia i dobrego samopoczucia pracowników, poprawiając jednocześnie efektywność i wydajność w miejscu pracy.
Catering pracowniczy – Rzeszów, Jarosław i okolice
Zdajemy sobie sprawę, że ciepły i prawidłowo zbilansowany posiłek to doskonały sposób na przerwę podczas dnia obfitującego w obowiązki, a przy tym okazja do chwili odpoczynku i sposób na budowanie więzi między pracownikami.
Prowadząc stołówki pracownicze, stawiamy przede wszystkim na najwyższą jakość proponowanych posiłków i profesjonalne zarządzanie w tym obszarze. Dbamy, aby dostarczane do stołówek ciepłe dania i przekąski, zaskakiwały nie tylko jakością, ale też różnorodnością, zapewniając odpowiednią ilość energii potrzebnej w ciągu dnia wypełnionego pracą.
Długoletnie doświadczenie w zakresie żywienia zbiorowego sprawia, że przywiązujemy dużą wagę do jakości używanych składników. Wszystkie produkty są starannie wybrane od sprawdzonych dostawców, z naciskiem na produkty lokalne i sezonowe. Dbamy o świeżość i wartość odżywczą każdej potrawy, by pracownicy cieszyli się pełnowartościowym posiłkiem.
Catering dla stołówek pracowniczych – wysoka jakość potraw, atrakcyjne warunki współpracy
Jako doświadczona firma cateringowa z ugruntowaną pozycją na podkarpackim rynku gastronomicznym, oferujemy profesjonalną obsługę wykwalifikowanego personelu – zatrudniamy wykwalifikowanych kucharzy, kelnerów i koordynatorów. W naszej ofercie dostępne są różne formy współpracy, od stałej obsługi stołówki pracowniczej po organizację cateringów na wydarzenia firmowe. Zapewniamy także fachowe doradztwo i pomoc w doborze menu oraz innych aspektów obsługi stołówki.
Dzienna produkcja wydawanych posiłków w prowadzonych przez nas stołówkach sięga do 4000 dań. Wszystkie posiłki przygotowujemy z najwyższą starannością, komponując menu tak, by potrawy się nie powtarzały (co najmniej przez 20 dni), a procesy logistyczne związane z dostarczaniem składników i posiłków na czas, zostały tak zorganizowane, by móc serwować w jednym czasie smaczne, ciepłe i świeże dania w dużych ilościach.
W razie pytań i wątpliwości, służymy pomocą w doborze właściwego menu i organizacji pracy stołówki. Zapraszamy do kontaktu!
Menu w naszych stołówkach:
- Zupa jarska
- Zupa treściwa z dodatkiem mięsa
- II danie drobiowe
- II danie wieprzowe
- Danie Fit
- Danie Szefa kuchni
- Danie jarskie
- Sałatka lekka
- Kanapki z bułki 3 rodzaje
- Dania Bistro
- Deser
Aktualnie prowadzimy 9 stołówek pracowniczych w następujących firmach:
- MTU – Tajęcina k/Rzeszowa
- Lear Corporation – Jarosław
- Axtone – Kańczuga
- Owens Illinois – Huta Szkła Jarosław
- Sanofi – Rzeszów
- Pratt&Whitney – Rzeszów
- Koelner – Łańcut
- EME Aero – Tajęcina k/ Rzeszowa
- Safran – Sędziszów Małopolski