Posiłki regeneracyjne

       Pakowane są w pojemniki jednorazowe i zgrzewane termicznie, aby zachować walory smakowe i bezpieczny transport do klienta. Dostarczane są w termosach termoizolacyjnych wraz z jednorazowymi sztućcami. Można je również odbierać bezpośrednio w jednej z sześciu kuchni: Wierzbna, Kańczuga, Pruchnik, Wiązownica, Sieniawa, Adamówka.

Cena uzależniona jest od potraw, jadłospisu i wielkości zamówienia. Przy zleceniach ciągłych lub powyżej 30 porcji dziennie, ceny ustalane są indywidualnie.

  1. Posiłek jednodaniowy: od  8,00 do 12,00 zł
  2. Posiłek dwudaniowy:   od 11,00 do 15,00 zł
  • koszt dojazdu: 1,50 - 2,50 zł/ km

     

Do wyceny proszę o podanie następujacych informacji:

  • czy interesuje Państwa posiłek jedno- czy dwudaniowy
  • ilość posiłków dziennie
  • czas trwania zamówienia - ilość dni
  • miejsce dostawy

Zapytania ofertowe, wyceny:
e-mail:
biuro@otylya-catering.pl
telefon: 502 070 010 - Hubert Hołowaty

Do góry strony »

JADŁOSPIS

Jadłospis może być ułożony zgodnie z Państwa sugestiami i preferencjami, a także zmieniany w trakcie realizacji zlecenia. Przygotowywany jest na 3 tygodnie, bez powtarzalności posiłków.

 

GRAMATURA POSIŁKÓW:

Porcja mięsa, ryby – 120 g; ziemniaki, ryż, kasza, makaron – 250 g; surówka–150g. Potrawy jednoskładnikowe – 400 g

 

PROPOZYCJA JADŁOSPISU:

Poniedziałek: Pierś drobiowa w panierce, ziemniaki gotowane, surówka z buraczków
Wtorek: Bigos z bułką
Środa: Pulpety w sosie pomidorowym, ziemniaki gotowane, surówka z czerwonej kapusty
Czwartek: Udko pieczone z kurczaka, ziemniaki pieczone, surówka z marchewki z jabłkiem
Piątek: Gołąbki w sosie pieczarkowym
Sobota: Karczek pieczony , ziemniaki pieczone,  surówka z białej kapusty

 

Poniedziałek:  Kotlet de volaille, ziemniaki pieczone, surówka z czerwonej kapusty
Wtorek: Spaghetti z sosem bolońskim
Środa: Kotlet mielony z cebulką duszoną, ziemniaki gotowane, buraczki na ciepło
Czwartek: Potrawka drobiowa, ryż, surówka z marchewki z brzoskwinią i rodzynkami
Piątek: Gołąbki w sosie pieczarkowym
Sobota: Karczek pieczony , ziemniaki pieczone,  surówka z białej kapusty

 

Poniedziałek: Pierś drobiowa w płatkach kukurydzianych, ziemniaki gotowane, surówka z kapusty pekińskiej
Wtorek: Udko pieczone z kurczaka, ziemniaki gotowane, surówka z buraczków z chrzanem
Środa: Kiełbasa z cebulką, ziemniaki pieczone, surówka z czerwonej kapusty
Czwartek: Gulasz wieprzowy z kaszą gryczaną, surówka z buraczków z cebulką
Piątek: Risotto z sosem pomidorowym
Sobota: Żeberka pieczone, ziemniaki gotowane, surówka z marchwi i groszku na ciepło

 

 

Do góry strony »